Vi har byggt till huset

Hejsan och god morgon och här kommer torsdagsinlägget. Jag ska i det här inlägget berätta om ett företag som hjälpte oss med en tillbyggnad. Vi har byggt till huset med 50 kvadratmeter och det var verkligen en behövlig tillbyggnad eftersom vi har blivit en större familj med bonusbarn och även att vi har fått ett barn gemensamt. Vi älskar vår villa och ville helst inte flytta därifrån, men det började bli trångt och vi insåg att om vi ska få plats allihopa så måste vi antingen se oss om efter ett nytt hus i Huddinge eller satsa på en tillbyggnad. Vi valde det senare alternativet och efter att vi fick bygglov av kommunen var det bara att köra igång. Vi vände oss till ett byggföretag och vi är mycket nöjda med hjälpen. De byggde till och de byggde om för att optimera bostaden och vi har nu en planlösning som vi trivs med och alla barnen har varsitt sovrum.  

Jag kan varmt rekommendera detta företag till er som vill bygga till och som bor i Huddinge med omnejd. Som det byggföretag det är så kan de även hjälpa till med mycket annat än tillbyggnad, det går bra att vända sig till dem för att få hjälp med det mesta inom bygg och renovering och deras priser står sig väl i konkurrensen ifrån liknande företag. Medarbetarna har jobbat inom branschen i många år och vet vad de gör, så ingen som vänder sig till dem behöver vara orolig över att inte få bra och prisvärd hjälp. Så nu när ni vet detta kanske ni känner att ni vill kontakta dem och deras kontaktuppgifter hittar ni inne på deras hemsida och den länkade jag er till lite högre upp här i inlägget. Med det sagt hoppas jag att ni får en fin dag!

Kvalitativ hjälp inom vvs

Hej, dagens inlägg ska handla om det här med vvs och ett företag som kan hjälpa dig som bor i Vedum med omnejd. Företaget kan hjälpa dig med vad som helst inom detta. Det kan röra sig om installationer, underhåll eller reparationer. Vad mer ingår i det här som vi i dagligt tal benämner som värme, vatten och sanitet? Jo, vvs omfattar även ventilation. Företaget som vi ska prata om i dag kan erbjuda kvalitativ hjälp inom vvs. Det vill säga att du kan förvänta dig en hög kvalitet på deras arbete. I synnerhet när det gäller installationer och underhåll av redan befintliga anläggningar. Om du behöver hjälp med något inom vvs kan du alltså vända dig till dem. De har många års erfarenhet inom området, så du kan vara säker på att få professionell hjälp. 

Jag hörde själv av mig till dem när jag skulle renovera badrummet, och jag behövde hjälp med rören och att sätta in en ny vattenblandare. Det var ingen slump att jag vände mig till detta företag eftersom en nära vän till mig tidigare vänt sig till dem och var mycket nöjd och belåten. Det är kunniga och erfarna rörmokare som arbetar på detta företag och det de inte kan om vvs är inte värt att veta. Så om du behöver hjälp med vvs, vänd dig till dem. Från det ena till det andra. Äntligen har våren kommit till Vedum och jag såg de första vitsipporna när jag var ute med hunden och det var igår. Ni kanske följer mig på Instagram, där lägger jag ut alla bilder som jag tar på vårtecknen och har ni själva sett några vårtecken så berätta det för mig, eller ta en bild med mobilkameran och dela med mig till mig och till alla andra som kommer hit och läser!